Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - 2017


Συνεχίζονται οι επισκέψεις των προπονητών του Αθλητικού Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής της Νάουσας «ΗΡΑΚΛΗ» στα Νηπιαγωγεία και στην 1η  και 2α Δημοτικού των σχολείων της Νάουσας, στο πλαίσιο της βιωματικής δράσης  με θέμα: «Μαθαίνω για την Ενόργανη Γυμναστική».


Οι συγκεκριμένες επισκέψεις πραγματοποιούνται προκειμένου να γνωρίσουν οι μικροί μαθητές το άθλημα της Ενόργανης Γυμναστικής, μέσα από την επίδειξη με οπτικοακουστικά μέσα και την ενεργή βιωματική δράση τους με το άθλημα.


Οι επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν αυτή την περίοδο ήταν :

Επίσκεψη στο 2ο Νηπιαγωγείο Νάουσας στις 3/10/2017. Τα παιδιά συνόδευαν οι νηπιαγωγοί : Έλενα Πραντσίδου, Μαρία Μιχαήλ και Άρτεμις Χατζάρα.

Επίσκεψη στο 4ο δημοτικό σχολείο Νάουσας την Τετάρτη 4/10/2017. Τα παιδιά συνόδευαν οι δασκάλες Ειρήνη Μολφέτα και Τζένη Κόια.


Επίσκεψη στο 9ο Νηπιαγωγείο Νάουσας την Τρίτη 31/10/2017. Τα παιδιά συνόδευαν οι νηπιαγωγοί : Στυλιανή Νικούση και Ελένη Φραγκότση.

Επίσκεψη στο 9ο δημοτικό σχολείο Νάουσας την Τρίτη 31/10/2017. Τα παιδιά συνόδευε η γυμνάστρια του σχολείου κ. Έφη Μπιτέρνα.



Ο προπονητής του συλλόγου «ΗΡΑΚΛΗΣ» κ. Χρήστος Ζάλιος σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων και τους/τις δασκάλους/ες των παιδιών, επισκέφτηκε τα σχολεία, με στόχο οι μικροί μαθητές να γνωρίσουν ποια είναι τα αγωνίσματα της Ενόργανης Γυμναστικής και να γίνει ευρύτερα γνωστό το άθλημα.