Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - 2017

Συνεχίζονται οι επισκέψεις των προπονητών του Αθλητικού Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής της Νάουσας «ΗΡΑΚΛΗ» στα Νηπιαγωγεία και στην 1η  και 2α Δημοτικού των σχολείων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νάουσας, στο πλαίσιο της βιωματικής δράσης  με θέμα: «Μαθαίνω για την Ενόργανη Γυμναστική».


 Οι συγκεκριμένες επισκέψεις πραγματοποιούνται προκειμένου να γνωρίσουν οι μικροί μαθητές το άθλημα της Ενόργανης Γυμναστικής, μέσα από την επίδειξη με οπτικοακουστικά μέσα και την ενεργή βιωματική δράση τους με το άθλημα.

Οι επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν αυτή την περίοδο ήταν :

Επίσκεψη στο Νηπιαγωγείο Χαριέσσης στις 21/11/2017. Τα παιδιά συνόδευαν οι νηπιαγωγοί : Λαφάρα Γεωργία και Εξηντάρα Αικατερίνη.


Επίσκεψη στο Δημοτικό σχολείο Μονοσπίτων-Χαριέσσης την Τρίτη 21/11/2017. Τα παιδιά συνόδευαν οι δασκάλες Τσαλιγοπούλου Κατερίνα, Μοροβιάνη Μαρία, Μπακαλούδη Μαρία και ο δάσκαλος Δατσόλης Γεώργιος.

Επίσκεψη στο 1ο – 2ο Νηπιαγωγείο Κοπανού Νάουσας την Τρίτη 28/11/2017. Τα παιδιά συνόδευαν οι νηπιαγωγοί : Ζουμπούλη Κική και Ρόκα Μαρία.


Επίσκεψη στο Δημοτικό σχολείο Κοπανού Νάουσας την Τρίτη 28/11/2017. Τα παιδιά συνόδευαν η δασκάλα Γαργούτα Σταυρούλα και ο δάσκαλος Μπαλτατζίδης Θωμάς.



Ο προπονητής του συλλόγου «ΗΡΑΚΛΗΣ» κ. Χρήστος Ζάλιος σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων και τους/τις δασκάλους/ες των παιδιών, επισκέφτηκε τα σχολεία, με στόχο οι μικροί μαθητές να γνωρίσουν ποια είναι τα αγωνίσματα της Ενόργανης Γυμναστικής και να γίνει ευρύτερα γνωστό το άθλημα.